Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Coca-Cola Szilveszter

Rengeteg ajándék, nagyi mézeskalácsa és az utánozhatatlan töltöttkáposztája után eljött az idő, hogy magad mögött hagyd az Ó Évet, és belevágj egy sikeres Új Évbe. Elhoztuk Neked a szilveszteri esték csillagait, amelyek évszázadok tradícióit hordozzák magukban és most csak Rád várnak, hogy koccints velük!

 

 

Jack&Coke, az örök klasszikus. Amikor a faszénen átszűrt tölgyfahordóban érlelt Jack Daniel's lágy ízvilága találkozik az édesen pezsgő kólával, megszületik az amerikai klasszikus. A whiskey érlelése során nyert vaníliás aromái és a Coca-Cola karamellás íze tökéletesen illik egymáshoz.

 

Elkészítési javaslat: Töltsd fel jéggel a poharat, önts bele 4cl Jck Daniel's Tennessee Whiskye-t és 0,33 ml Coca-Cola-t

 

 

A MARTINI® eredeti pezsgője, a piemonti régió jellegzetes Moscato Bianco szőlőfajtájából készül. Az este édes lezárásaként tökéletes vacsorák utánra. A Moscato termesztő Asti vidék szívében található a Martini borászata. A Martini szorosan fűződik a földhöz és az emberekhez – ez a kapcsolat elengedhetetlen a minőségi pezsgőhöz. Charmant Martinotti módszernek megfelelően acél tankban történik a másoderjesztés.