Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Új CIB bankszámlád most akár 30 000 Ft-ot ér a Kiflin!

A Kiflinek hála nem kell boltokba rohangálni, hanem otthonról el lehet intézni  kényelmesen az egész nagybevásárlást. A CIB Banknak köszönhetően pedig  bankfiókba sem kell menned, hogy végigvárj egy számlanyitást, hiszen náluk  online is megteheted a kanapédról, méghozzá gyorsan. Sőt, most az új  ügyfeleiknek visszaadnak 30 000 Ft-ot a Kiflis vásárlásból!

Tudatos és környezetbarát szemléletben

 

A Kiflinél választhatsz öko-idősávokat (amikor eleve a környékeden jár a futár), a rendeléseidet kérheted PET-palackból készült öko-szatyrokban, illetve vásárolhatsz az Újratöltve kategóriás, csomagolásmentes opciókból is. A hazai gazdaságot támogató 'Frissen szedve' kategóriánk pedig alacsonyabb öko-lábnyomot is jelent. Ráadásul futárautóink zöme CNG-hajtású.

A CIB Bank online ügyintézése eleve környezettudatos, hiszen nem kell  odaautózni, vaskos papírkötegeket nyomtatni és aláírni személyesen a bankban,  ráadásul tavaly 17.000 fát ültettek el az új számlát nyitó ügyfeleik után. Sőt,  az elektronikus átállást annak idején 100%-ban lebomló, préselt virágmagokat  tartalmazó szórólapokkal hirdették – amelyeket, ha el is dobtak, virágba borult utánuk a föld.

Közös ügy az Élelmiszerbankkal

A pazarlás ellen hoztuk létre a Kiflin a 'Mentsd meg az élelmiszert' kategóriát, amely lejáratközeli, de még kifogástalan, akár 70%-kal leárazott termékeket takar. És azért működünk együtt a Magyar Élelmiszerbank Egyesülettel, hogy ami rajtunk marad, azt még lejárat előtt megkaphassák a rászorulók. Az a célunk, hogy semmilyen étel ne vesszen kárba a Kiflinél!

A CIB Bank is hosszú évek óta együttműködik a Magyar Élelmiszerbank Egyesülettel. 2023-ban a bank a mobilalkalmazásán elérhetővé tette ügyfelei  számára az adományozási funkciót, melyen keresztül az Élelmiszerbanknak lehetett közvetlenül pénzadományokat küldeni. Mindezek mellett a CIB Bank munkatársai közül többen önkéntesként minden évben részt vesznek az  élelmiszergyűjtésben. A CIB Bank ezen felül folyamatosan részt vesz olyan kezdeményezésekben,  amelyek célja a környezet-, állat- és gyermekvédelem.