Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Minden nap kivaló minőségű, roppanós zöldséget és zamatos gyümölcsöt visszük házhoz neked, szezonban előnyben részesítve a a magyar kistermelőket. A 'frissen szedett' címke azt jelenti, hogy a földtől az asztalig akár 12 órán belül, felesleges utazások és polcon fogdosások nélkül kapod kézhez a helyi termést. Folyamatosan igyekszünk trópusi újdonságokat is hozni, és nem feledkezünk meg a gyógynövényekről és a gombákról sem. És mivel számunkra is fontos a növény- és állatvédelem, rengeteg minősített BIO terméket is kínálunk.

Mikor érnek a kedvenceid?

A Kiflin nem csak a szokásos zöldségkínálatot találhatod meg, hanem a különlegességeket is. Próbáld ki például a spanyolok kedvenc tapasát, a padron paprikát hirtelen sütve-sózva, valamint a lila burgonyát, amelyből elképesztően szép és krémes pürét lehet készíteni.