Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Felejtsd el a hajnali pékségbe rohangálást! Sok munkánk van abban, hogy a legismertebb kézműves pékségeket egy csokorba gyűjtsük, de megérte, hiszen ilyen nívós sós és édes pékárukat máshol egy helyen nem találsz, főleg nem 100% frissesség-garanciával! Például a Pano fehér, vadkovászos toastkenyere igazi kuriózum, nem csupán a Kiflin, de az egész országban. Saját sütödénkben pedig csak rendelésre készítjük a friss pékárukat. Harapj a roppanós kéregbe, és ízleld meg a belső puhaságot!

A kenyér igazi univerzális élelmiszer a világban, nálunk pedig a legegyszerűbbtől a legkülönlegesebbekig mindenfélét megtalálsz - élén a sztárpékségek kínálatával -, hogy illatos és puha kenyér kerüljön az asztalodra nap mint nap. Apropó, a fatüzelésű kemencében készülő Marmorstein burgonyás veknijét kóstoltad már?