Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

A Kiflinél az ország egyik legszélesebb virtuális hentespultjában kiemelkedő minőséget garantálunk: a lehető legfrissebb árut visszük az ajtódig. Nem vagy elégedett egy termékkel? Pár kattintással jóváírhatod magadnak az árát 72 órán belül, egyedülállóan, csakis a Kiflinél. Hűtött futárautóinkban nem szakad meg a hűtési lánc, illetve elismert húsbeszállítóink kiválasztásánál fontos szempont számunkra a hazai gazdaság fellendítése és az állatok etikus tartása. A hagyományos baromfi-, sertés- és marhahúsokon felül vadhúsokat és bio különlegességeket is kínálunk, nem beszélve a remek ár-érték arányú Kifli Szelekcióról és a Kifli Delikátesz frissen szelt, környezetbarát csomagolású felvágottjairól.

Szárnyalj velük a konyhában!

 

Ha fehérjedús, alakbarát és könnyed fogásra vágysz, amelyet gyoran és egyszerűen el tudsz készíteni, mindig jó választás a baromfi. Legyen szó csirkéről, libáról, kacsáról vagy pulykáról, a Kifli óriási kínálatában megtalálod a kedvenc alapanyagaidat, méghozzá a legelismertebb hazai beszállítóktól. Például az Iványi kukoricás csirkeszárnyának sárgás árnyalata a kiváló minőségű takarmányozásnak köszönhető, amely magas százalékban tartalmaz hazai szemes gabonát.