Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

 

Az angol reggeli (breakfast) és ebéd (lunch) szavak összeolvadásából született a hétvégi álomszuszékok és nagycsaládok kedvenc étkezése, a késői villásreggeli. Egy kényelmes, gazdagon rakott terülj-terülj asztalkám, amelyet végre nem kell kapkodva befalni, hanem ki lehet élvezni az ízeket - mint például a természetes alapanyagokból készült, prémium Mayer eperlekvárt és a Kifli Delikátesz - oltalom alatt álló eredetmegjelölésű - gorgonzoláját.

Elismert sztárpékségeink és saját sütödénk pékjei is azon dolgoznak minden nap már hajnaltól, hogy neked soha többé ne kelljen pékségbe menned. Ébredj ráérősen nyugodtan, majd mi kivisszük akár 15 perces idősávban a kemence melegét árasztó kenyereket és olyan péksütiket, mint például A Kis Pékinas belga csokoládés babkája, azaz kalácskája.