Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Bref Brilliant

Ha október 27. és november 2. között bármilyen Bref terméket vásárolsz, automatikusan részt veszel játékunkban, melyben Tiéd lehet az 3 db 50.000 Ft értékű Kifli kredit egyike.

 

A Bref a WC tisztítás szakértője, mely többféle megoldást kínál életünk megkönnyítésére, amikor a WC tisztasága és frissessége a kérdés. A Bref 1968-as első németországi bevezetése óta rendszeresen innovációk és új áttörések létrehozásán munkálkodott a WC-tisztító és frissítő piacon. Olyan újításaival erősíti piacvezető pozícióját, mint a vizet színező és ezzel a frissesség extra hatását keltő Color Aktiv+, a 4 funkciós formulával rendelkező Power Aktiv, a két szenzációs illatot öblítéssel váltó Perfume Switch, a kifinomult luxus parfümök által ihletett elegáns DeLuxe és nem utolsó sorban a ProNature termékek, melyek fenntarthatóbb módot kínálnak a WC higiéniájának és frissességének megőrzésére.

Válassza a Bref-et, mely diszkrét kialakításával és élénk színeivel tökéletesen illeszkedik a toaletthez. Egy egyszerű mód a WC tisztán- és frissen tartására!