Lehet, hogy nem pontosan így van a mondás, de mindenképp igaz. A bor maga az élet, a gasztronómia szeretete, a föld legjava, az élet esszenciája. Hűvös borpincék és kalandos kirándulások illata, emléke egy palackba zárva. Egy parafányi boldogság, ami a társaságot összehozza, az éjszakát a hajnalba nyújtja. Töltsd velünk a poharad!
Fehérbor mindenkor
A fehérbor készítéséhez a szőlő héját és a magokat eltávolítják, és a szőlőből áttetsző levet préselnek, majd ezt a levet erjesztik. A folyamat rozsdamentes acélhordóban zajlik, kivétel ez alól a chardonnay, ami tölgyfahordós. Jellemzően könnyebb ételekhez, például halakhoz, tésztákhoz ajánlják, valamint a fehérbor a legnépszerűbb fröccs alapanyag is. Tudtad? Napi egy pohár bornak számos pozitív élettani hatása van, az egyik ebből a jókedv.