• Kedves Kiflis! A pünkösdi ünnepnapokon kicsit megpihen a kiszállításunk, hogy keddtől újult erővel és emelt kapacitással támogassunk a bevásárlásban. Előrendelést viszont már most is fogadunk!
Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Bonduelle

A zöldségek a betakarítást követően a lehető legrövidebb idő alatt érkeznek meg a Bonduelle-hez, hogy az alapos tisztítás és feldolgozás után azonnal konzervekbe vagy lefagyasztásra kerüljenek. Így minden termény megőrzi friss ízét, roppanós állagát, és a kíméletes tartósítási eljárásoknak köszönhetően magas vitamin- és rosttartalmát is. Minden Bonduelle termék kibontásával a frissen szedett zöldségek harsanó ízélménye vár!

100% zöldség apró darabokra vágva. Legújabb fagyasztott termékcsaládunk, a Bonduelle zöldségrizsek segítségével egyszerűen növelhetjük a napi zöldségbevitelünket! A karfiolból vagy brokkoliból készült zöldségrizsek sokféleképpen felhasználhatóak és variálhatóak: könnyedén a rizs egészséges helyettesítőivé válhatnak, vagy akár egyéb zöldségekkel, gabonákkal – például quinoával – összekeverve új köretvariációk megalkotására csábítanak. Alacsony kalóriatartalmú, könnyű, egészséges, és egyszerűen, pár perc alatt elkészíthető fogások az asztalon.

Az új Bonduelle Cereali fagyasztott zöldségkeverékek a magas rosttartalmú zöldségek és gabonafélék ideális arányának köszönhetően fogyaszthatóak készételként, vagy akár köretként is. Elkészítésük kényelmes, könnyű és gyors, így akár percek alatt tálalhatjuk őket. Tetszés szerint ízesíthetőek, ezért a hagyományos, vagy a különlegesebb ízvilágot kedvelők is kedvükre fűszerezhetik.

A Bonduelle fagyasztott krémleves zöldségkeverékek megkímélnek minket a zöldséghámozás és darabolás fáradtságos műveletétől. Mindössze alaplé, fűszerek, ízlés szerint tejszín hozzáadásával és egy botmixer segítségével gyorsan és egyszerűen könnyedén tápláló, fenséges és ízletes krémleveseket készíthetünk. 3 féle ízvariációban kapható: karfiolos, sütőtökös és zöldmix, hogy mindenki megtalálja a kedvencét!