Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Bogrács, BBQ, piacolás

Nincs is jobb esti vagy hétvégi élmény, mint a szabadban lenni a szeretteiddel. Az pedig különösen hangulatos, ha közben a kerti grillrácson vagy bográcsban készül az étel (addig sem a lakás melegszik), aminek az előkészületeiből mindenki kiveheti a részét, ráadásul lehet közben jókat csacsogni, nevetni. Érdemes előre tervezni a fogásokat, megkönnyítve a bevásárlást és a tudatos főzést. Ehhez rengeteg termelői finomságot válogattunk össze neked, amelyekkel ízesítheted és feldobhatod az ételeket, méghozzá természetesen.

Már olvasás közben is megkordul a húspártiak gyomra

Szalonna, kolbász, marha és sertés – ezeket az alapanyagokat egy magyar embernek sem kell bemutatni, és azt sem, hogy mennyire ízes fogások készíthetőek belőlük akár bográcsban, akár grillen. A Kiflin ugyanakkor ínyenc alapanyagokat is beszerezhetsz, mint amilyen a bárány vagy a nyúl, ha kísérletező kedvedben vagy.

Mi tiszteljük a szezonalitást