
A nyár egyik legjobban várt pillanata, amikor elővehetjük a garázsból a kicsit poros, és talán tavaly nyárról még kissé odakozmált bográcsot, hogy elkészítsünk benne egy hagyományos, pirospaprikával szinte kötelezően fűszerezett tradicionális magyar étket. A bogrács a te dolgod, ezen kívül viszünk mindent: BIO húsokat (tudtad hogy Xtrával 10% kedvezmény jár rá?), termelői zöldségeket, tunkolni való kovászos kenyereket, csalamádét és előre behűtött, frissítő kortoykat is. Mindezt akár 90 percen belül! Bográcsra fel!


Húsok és halak a bográcsba
Legyen szó pörköltről, halászléről, gulyásról vagy paprikásról, nálunk megtalálod az autentikus fő összetevőt. Húsok és halak olyan termelőktől, akiket név szerint ismerünk, és tudjuk, hogy a lehető legnagyobb gondossággal kezelik a portékájukat.


A bogrács füstös alapja
Legtöbb bográcsételünk nélkülözhetetlen eleme a füstölt hús szalonna avagy kolbász formájában. Válogass termelői portékáink kzött, legyen szükséged akár egy csípős kolbászra a lecsódba, vagy egy dögös kis szalonnára a hagyma alá.