Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Bio Vegán

Mitől modern egy táplálkozás? Attól, hogy a speciális diétát tartók szervezetébe jelentősen kevesebb tartósítószer, mesterséges színezek és természetellenes alapanyag kerül. Ez a fajta tudatosság csak az elmúlt 20 évben kezdett elfogadottá és népszerűvé, tehát a modern ember sajátja. Ami miatt modern gondolkodásra utal még, az a környezeti felelősségvállalás, a fenntarthatóság elősegítése. Ezeknek az élelmiszereknek a vásárlásával növeled a bolygó túlélésének esélyét, csökkented a karbonlábnyomot, hiszen kevesebb állat pusztul így el, kevesebb nem újrahasznosítható hulladék keletkezik, és a helyi termelők bevonásával, a szállítási idők csökkenésével a légszennyezés is kevesebb lesz, elvégre rövidebb ideig füstölnek a kipufogók. És ma már ez a modern táplálkozás sem jár semmilyen extra kutatással, utánajárással: megtalálsz mindent, egy helyen, pár kattintással be is vásárolhatsz.

Bio alapok

A bio élelmiszer kizárólag ellenőrzött gazdaságból származik. Ezeknél biztos lehetsz benne, hogy a termesztés során nem használtak műtrágyát, permetezőszereket, később pedig mesterséges adalékokat. És hogy mindez miért jó neked? Elsősorban azért, mert egészséges. Sokkal kevesebb méreganyag, tartósítószer kerül így a szervezetedbe, ami nagyon hálás lesz neked ezért.