Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
BIO húsok

Fontos mérföldkőhöz érkeztél a tudatos étkezésedben. Akár egészségügyi, akár morális okból fontos számodra a húsok minősége és eredete, a Kiflin megtalálod, amit keresel. A bio húsok lényege, hogy nem tartalmaznak káros vagy mesterséges összetevőt. Ami pedig közös a nevező a meglepően széles bio-választékunkban, hogy válogatott húsaink minden előírásnak megfelelnek, legyen szó környezeti, összetételi vagy állatetikai szempontról.

Bio baromfi, nemzetközi hírnevű mintavállalattól

Az osztrák Lugitsch egy bő 110 éve megbízhatóan működő családi vállalkozás, ahonnan a Kifli beszerzi a bio csirkehúsokat. Náluk a farmtól a takarmányon át az élelmiszerig az egész folyamat egy kézben van. A hagyományok mellett az innováció is fontos náluk: úttörők voltak az öko-takarmányok feldolgozásában, és Európában ők építettek be először az üzemükbe takarmány-higiéniás rendszert. A baromfi-iparban nemzetközi kompetenciával rendelkező mintacég mindig friss és minőségi csirkehúsokat garantál.

A bio marhahús nem mélabús