• Kedves Kiflis! Készülj fel előre velünk - tömeg és sorban állás nélkül - a május 19-20-ai munkaszüneti napokra! Pünkösdkor ugyan mi is zárva tartunk, de előrendelést természetesen fogadunk.
Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Egészségtudatos szemlélet minden területen

Az óriási kínálatból sokszor nem egyszerű kiválasztani, hogy melyik terméket tedd a kosárba. De ha már megszületett benned az elhatározás, hogy az egész háztartásodat környezettudatosabbra és egészségesebbre formálnád, akkor mi mindent megteszünk azért, hogy ezt be is tudd tartani. Minden kategóriában ajánlunk pár konkrét dolgot, ami illeszkedik a céljaidhoz. Aztán csak figyeld, ahogy szép lassan az ételed és az otthonod összhangban lesz a testeddel és a bolygóval – és végül az egész életed egyensúlyba kerül.

 

Unod, hogy választanod kell, hogy minőségit vagy olcsót veszel?

Kezdd itt a bevásárlást, és ne köss kompromisszumokat! Egy nagybevásárlásnál sok szempont merül fel, és nyilván nem mindig tudsz vagy akarsz dönteni a minőség és az ár között lavírozva. Nálunk nem is kell, csak próbáld ki Pénztárcabarát választékunkat – minőség-garanciával!