• Kedves Kiflisek! Augusztus 20-án zárva leszünk, de napközben adhattok le rendelést. 08.21-én 07:00-től pedig újra szállítunk.
Befőzés télire

A nyári melegben még nehéz arra gondolni, hogy egyszer hideg lesz – de akkor milyen jól fognak esni az előre befőzött és tartósított finomságokkal teli üvegcsék. Van, akinek a kovászos uborka és a lecsó a hívószó, másoknak pedig a barackbefőtt és szilvalekvár gondolatára fut össze a nyála, neked is biztosan megvan a kedvenced. De egy biztos: a saját kezűleg, friss alapanyagokból készített ételnek mindig más íze lesz, mint a boltinak, ráadásul tele lesz vitaminnal és ásványi anyaggal.
Kifli-tipp: ajándékba is személyesebb és pénztárcabarát megoldás egy-egy személyes befőttesüveget készíteni. Egyedi címkével és kupakkal pedig igazán bájos lesz a végeredmény.

divider

Legyél bölcs, maradjon meg pár gyümölcs

 

Ezek a termések olyan frissek és hívogatóak, úgyhogy megértjük, ha rögtön be akarod falni mindet. De ha némi önmegtartóztatást gyakorolsz, akkor később is örülhetsz a kedvenc gyümölcseidnek, ha befőzöd őket. Már csak az a kérdés, hogy a meggybefőttel kezdd vagy a szilvalekvárral, esetleg barackgerezdeket tennél az üvegedbe? Láss neki bátran, a Kiflin minden lesz hozzá!

kb 90 g
A kiszállított tömeg szerinti ár
További információ
kb
 133 Ft
1 499 Ft/kg
divider

Savanyítsd magad

Ne félj a savanyúság-készítéstől, egyszerűbb és kevesebb időt vesz igénybe, mint a befőzés. Menő dolog házi savanyúságot tálalni egy vendégségben, ráadásul hasznos probiotikumokkal és emésztést elősegítő enzimekkel is megpakolod a szervezetedet.

divider

Bio birodalom

 

Az Organic Kingdom története 1997-ben indult családi vállalkozásként Kölcsében, a szatmári régió szívében, amelyet Magyarország gyümölcsöskertjeként is emlegetnek. 2004-ben biogazdálkodásra váltottak, kiiktatva a műtrágyát, illetve szintetikus növényvédő- és gyomirtószereket.

divider

Felpaprikázunk

 

Nálad a klasszikus csalamádé, a pikáns töltött paprika vagy a bájos minizöldség a nyerő? Ha bírod a csípőset, nálunk még a legerősebb, carolina reaper paprika is beszerezhető, de vigyázz: brutális lesz!

kb 180 g
A kiszállított tömeg szerinti ár
További információ
kb
 65 Ft
359 Ft/kg
divider

Minden fogáshoz van izgalmas savanyúságunk

 

Megértjük, ha a család összes, válogatós tagjának nem készítesz külön-külön házilag savanyúságot. De azt is, ha egyáltalán nem állsz neki tartósítani, hiszen nálunk már eleve minőségi és kistermelői savanyúságok hada vár, a klasszikustól az újhullámosig. Ne vágj savanyú arcot, már visszük is őket!

divider

Úgy jó, ha megáll benne a kanál

 

Mi a közös a palacsintában, kenyérben, gofriban, tejberizsben, buktában, nudliban, piskótában és akár a húsban? Hogy mindegyikhez kiválóan passzol egy nagy kanál édes, sűrű lekvár. És most, hogy ilyen galád módon felsoroltuk ezeket a finomságokat, tuti, hogy megkívántál legalább egyet ezek közül, úgyhogy gyorsan engedj a kísértésnek.

divider

Hörpints gourmet szörpöt!

 

Felejtsd el a menzás ízvilágot, ezek kiváló színvonalú, magas gyümölcstartalmú szörpök, méghozzá hazánk lelkes kistermelőitől. Kilépve a megszokott keretekből, keverj bátran limonádéba, jégkásába, koktélba vagy akár fröccsbe is, az intenzív ízhatás bármiben egyaránt érvényesül majd. Van cukormentes is, szóval nincs kifogás.

divider

Ha már elszántad magadat

 

Amint megvan a lelkesedés, a tartósítandó alapanyagok és a konkrét ötletek, hogy miből mi készüljön, jöhet a konyhatündérkedési fázis. Ehhez adunk mindenféle bűvös összetevőt és elengedhetetlen hozzávalót, hogy sikeres legyen a befőzési hadművelet.

divider

Eltennéd, de nincs mibe?

 

Töltsd élvezetesen a szabadidődet, például azzal, hogy megtöltöd az üvegeidet. Már ha vannak, mert simán előfordulhat, hogy ott állsz mélázva egy rakás tejfölös vödörrel, illetve egy fedél nélküli és egy túl kicsi bödönnel a kezedben, hogy mégis mikor fogytál ki a befőttesüvegekből és hol vannak a rávaló gumik. Semmi nem érhet váratlanul, ha ránk hallgatsz: itt a kelléktárunk.