Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Befőzés télire

A nyári melegben még nehéz arra gondolni, hogy egyszer hideg lesz – de akkor milyen jól fognak esni az előre befőzött és tartósított finomságokkal teli üvegcsék. Van, akinek a kovászos uborka és a lecsó a hívószó, másoknak pedig a barackbefőtt és szilvalekvár gondolatára fut össze a nyála, neked is biztosan megvan a kedvenced. De egy biztos: a saját kezűleg, friss alapanyagokból készített ételnek mindig más íze lesz, mint a boltinak, ráadásul tele lesz vitaminnal és ásványi anyaggal.
Kifli-tipp: ajándékba is személyesebb és pénztárcabarát megoldás egy-egy személyes befőttesüveget készíteni. Egyedi címkével és kupakkal pedig igazán bájos lesz a végeredmény.

Legyél bölcs, maradjon meg pár gyümölcs

Ezek a termések olyan frissek és hívogatóak, úgyhogy megértjük, ha rögtön be akarod falni mindet. De ha némi önmegtartóztatást gyakorolsz, akkor később is örülhetsz a kedvenc gyümölcseidnek, ha befőzöd őket. Már csak az a kérdés, hogy a meggybefőttel kezdd vagy a szilvalekvárral, esetleg barackgerezdeket tennél az üvegedbe? Láss neki bátran, a Kiflin minden lesz hozzá!

Savanyítsd magad