Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Úgy keltél fel reggel, hogy de jó lenne este egy BBQ parti? Még annyit sem kell várnod, hiszen a Kifli akár 90 percen belül nálad lesz a gyújtósokkal, a prémium húsokkal-halakkal - például a lazacból, tonhalból és tőkehalból álló tengeri haltállal -, grillkolbászokkal, szószokkal, növényi alternatívákkal, köretekkel és frissítő italokkal. Jöhet a parázs és a füst, amely mindent ízesebbé tesz, és persze az éjszakába nyúló kacagások és sztori-mesélések - ilyen hatalmas választék mellett senki nem marad éhen!

Ha imádod a húsokat-halakat tűzre vetni, de nem éppen séfsapkával a fejeden születtél, akkor is learathatod a babérokat, mert ezeket a kiváló alapanyagokat nehéz elrontani. Hadd büszkélkedjünk egy izgalmas újdonságunkkal, a friss Angus marha fokhagymás grillkolbásszal!