Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Javában dübörög a BBQ-szezon, úgyhogy hívd meg a haverokat egy kertipartira, a többit meg bízd ránk. Rendeld meg a grillezhető húsokat, kolbászokat, hamburgerpogácsákat, halakat - például a fokhagymás-zöldfűszeres halnyársat -, sajtokat, zöldségeket, vegán alternatívákat, pékárukat, szószokat, alkoholokat és üdítőket, valamint a sütögetéshez szükséges kellékeket egyaránt, hogy minden zökkenőmentes legyen, és az összes vendég találjon kedvére való opciót. Minek vásárolnál egy órát és cipekednél: mi akár 90 percen belül ott vagyunk pár kattintás után az ajtódnál, 24.000 Ft felett ingyen kiszállítással. Grillre fel!

Nálunk a hús komoly téma, és a 300 napig érlelt wagyutól a vadhúsokig exkluzív kínálattal is kedveskedünk azoknak, akik értékelik ezt a műfajt. A sajátmárkás Sutcha felfedező csomagjával pedig összehasoníthatod a világ legjobb húslelőhelyeiről származó - ír, argentin, brazil és kanadai - steakjeit.