Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Babázás nyáron

Ahogyan nyáron mi, felnőttek is máshogyan étkezünk, ápoljuk a bőrünket és szórakozunk, a babáknak is megváltoznak az igényeik, csak ők még nem tudják szavakba önteni a kéréseiket. Mi azért igyekszünk kitalálni, hogy mire vágynak, neked meg szülőként abban segítünk, hogy minden kézre álljon a hőségben, amire csak szükség lehet: könnyű ételek-italok, bőrvédelem és ápolás, illetve kinti-benti játékok egyaránt roskadoznak a raktárunk polcain. Sőt, még egy nyereményjátékkal is készültünk a Kiflicske Klubtagok számára, hogy még szélesebb legyen az az ellenállhatatlan babavigyor.

 

Nyerj Hipp csomagot!

Vásárolj a Baba és gyerek kategóriából min. 15.000 Ft-ért 2022.06.08-14. között*

*Az aktivitás lejárta után 1-1 nyertest sorsolunk ki a meglévő és az új Kiflicske Klubtagok közül.

Változatos falatok és kortyok

Sokszor nyűg, hogy mit adjunk vagy főzzünk a babának, mert jó lenne, ha gyorsan meglenne, közben nem szeretnénk egészségtelen dolgokkal sem tömni szemünk fényét. Ezért olyan bébiételeket- és italokat, valamint nassolnivalókat válogattunk ki, amelyek ezen feltételeknek eleget tesznek. Sőt, a körülményesen étkező kicsiknek – pontosabban a türelmük végéhez közeledő szülőknek – ajánlunk egy melegentartó, csúszásgátló tányérkát is.