Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Szülőnek lenni egyet jelent az önzetlen szeretettel és teljes odaadással. Mi azonban téged is éppen annyira féltünk, mint te a csemetédet, és szeretnénk, hogy legyen elég időd pihenni, feltöltődni. Úgyhogy kiviszünk neked minden alapvető élelmiszert, snackeket - például a fehérjében és kalciumban gazdag Medve Sajti Pajtikat -, higiéniai és vegyi cikkeket, ami a kisgyerekes háztartáshoz kell, illetve a játékokat is - akár 15 perces idősávban, amikor nem zavarunk.

Ha a Kifli Babahónapjában 2024.05.01-14. és 05.15-28. között egyaránt vásárolsz valamit a Baba és gyerek kategóriából, automatikusan bekerülsz a nyereményjátékba, amelynek során 3 db értékes The Body Shop ajándékcsomagot sorsolunk ki. És azt tudtad, hogy ha csatlakozol a díjmentes Kiflicske Klubba, ingyenes szállítási idősávok és klubkedvezmények várnak?

Legyen szó pelenkázásról, szobatisztaságra szoktatásról vagy fürdetésről, a Kifli feltölti bőrbarát, minőségi termékekkel a - túl gyorsan fogyó - készleteiteket. Például a Johnson’s hipoallergén és könnymentes Top-to-Toe babatusfürdője gyengéden tisztítja a hajat és a fejbőrt is.