Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

 

Egyezzünk meg: te mindent megadsz a gyerekednek, amire lelkileg szüksége van, mi pedig mindent házhoz viszünk, amire fizikailag szüksége van. Kiváló minőségű élelmiszereket és snackeket, valamint pelenkázási és bőrápolási kellékeket - az Alnatura BIO almapüréjén túl a Pampers Sensitive nedves törlőkendőig. Mivel akár 15 perces idősávra is kérheted a csomagjaidat, futárunk nem fogja megzavarni a napi rutinotokat - ti csak törődjetek egymással a bevásárlás helyett.

Ha a Kifli Babahónapjában 2024.05.01-14. és 05.15-28. között egyaránt vásárolsz valamit a Baba és gyerek kategóriából, automatikusan bekerülsz a nyereményjátékba, amelynek során 3 db értékes The Body Shop ajándékcsomagot sorsolunk ki.
És azt tudtad, hogy ha csatlakozol a díjmentes Kiflicske Klubba, ingyenes szállítási idősávok és klubkedvezmények várnak?

Oké, a pelenkázás tényleg nem lespórolható része a napak, és igen, túl gyakran kell csinálni - épp ezért nem mindegy, hogy mivel teszed. Csupa kiváló márkát kínálunk - például ismered a természetes és biológiailag lebomló alapanyagokból készülő Kolorky öko-pelenkáit?