Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Baba mama tisztaság

A belső harmóniádhoz elengedhetetlen, hogy körülötted is rend és tisztaság legyen. Ez kisbabákkal még a legnagyobb akcióhősöknek is kérdőjeles küldetés, de mi hiszünk benned, és segítünk abban, amiben tudunk: házhoz viszünk mindent, amire szükséged lesz. 15000 Ft feletti vásárlás esetén ráadásul ingyen.

Baba- és plüssmacibarát mosás

A babák ruhái, kendői különleges figyelmet igényelnek, akár csak maguk a gyerekek. Illatanyag- és színezékmentes mosószerek és öblítők kellenek ide, nem elég a szokásos haderő. És ami még nagyon fontos: a kis plüssök, alvókák. Azokban is megférnek a poratkák, bacilusok, úgyhogy ezeknek is (párnahuzatba rakva, hogy ne sérüljön a kis maci orra) a mosógépben a helyük.
Fontos Kifli TIPP: érdemes ezek mosását és szárítását úgy tervezni, hogy a babád ne vegye észre az eltűnést. Sietség esetén a hajszárító használata sem megvetendő.

Bababarát mosogatószerek, fertőtlenítők