Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Rabul ejtünk a curry illatával: eredeti távol-keleti ínyencségek exkluzív és széles választékát kínáljuk neked - méghozzá egész évben! Legyen az a - fehérlisztet és finomított cukrot hírből sem ismerő, glutén- és laktózérzékenyeknek is javasolt - thai konyha alapanyaga, vagy a növényi alapú étrendbe is szuperül beilleszthető indiai konyha kelléke, nálunk megtalálod, amit a közeli ázsiai boltban vadásznál, sőt, még többet is! Vesd bele magadat Ázsiába az otthonod kényelméből, 100%-os minőség-garanciával!

Frissen a legjobb az indiai is

Az indiai konyha méltán világhírű: gondoljunk csak a curry-k és Tikka masalák fűszeresen szaftos világára, vagy egy pikáns mangós chutney-ra és máris összefut a nyál a szánkban. Mutatunk pár kiindulópontot a hozzávalók tekintetében, ha te is végigennéd eme különleges szegletét a világnak! Főzéshez pedig ajánljuk a ghí-t, amely laktóz- és kazeinmentes tisztított vajat jelent, és olyan hasznos tápanyagokat tartalmaz, mint az A-, D-, E- és K-vitamin.