Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Olyan csak a Hófehérkében van, hogy aranyos állatkák segítenek a házimunkában, de azért mi is igyekszünk segíteni benne a magunk módján (és a futáraink is aranyosak ám). Hiszen a Kifli nem csupán online élelmiszerbolt, hanem például drogéria is egyben, úgyhogy a kamrán túl feltöltjük a fürdőszobai és konyhai polcaidat is – akár 90 percen belül és 15 perces idősávban.
A Frosch környezetbarát vízkőoldóját 24%-os akcióval, a műanyagmentes csomgolású Szilvia papírtörlőt 2 db-tól pedig 20% kedvezménnyel adjuk, és tele vagyunk környezetbarát magyar termékekkel is!

Tiszta hazaszeretet


Büszkék vagyunk magyar termékcsaládjainkra, amelyek legalább olyan jók, mint az ismert világmárkák. Vesd be például a háromszoros Magyar Brands díjas, pénztárcabarát Well Done (súrolás nélkül is nagy hatásfokon működő) penész-eltávolítóját 23% kedvezménnyel! Valamint válts a – szintén hazai, kiemelkedően környezetbarát – Cleanne tisztítószereire a fenntartható környezetért!