Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Ünnepeld velünk az AriZona 30. szülinapját! Van ok az ünneplésre, hiszen ebből az alkalomból lehetőséged nyílik megnyerni az 5.000 EUR fődíjat, amihez nem kell mást tenned, mint ellátogatni a www.thirstythirty.eu weboldalra és megtervezni a kedvenc termékedet kívül-belül. Ha sikerül olyan kombinációkat megalkotnod, amik másoknak is elnyerik a tetszését a szavazás során, egyenes az út a nyereményig

A pénz nyeremény még nem minden!

A nyertes termék legyártásra kerül és egész Európában elérhetővé tesszük! Magyarországon csak a Kifli.hu kínálatában lesz megtalálható, limitált darabszámban!

Na, mit szólsz? Benne vagy? Ha igen, akkor már csak egy kérdésünk van:

Időpontok és Részletek:

 

 

Tervezés: június 01. és június 25. között

 

Szavazás: június 26. és június 30. között

 

Eredményhirdetés: Július 30-ig

 

(hogy biztosan feldobjuk a nyarad)

A játék menete:

 

1. Lépj be a www.thirstythirty.eu oldalra

 

2. Csekkold a játékszabályzatot (https://www.spinkft.com/nyeremenyjatek/)

 

3. Tervezd meg a kedvenc teádat/üdítődet

 

4. Kérd meg a barátaidat, hogy szavazzanak

 

 

Nyeremények:*

 

1. helyezett: 5.000 EUR és a megtisztelő cím, miszerint Te leszel az Arizona első európai ízesítési menedzsere, Hogy miért? Mert forgalomba is kerül a megálmodott üdítőital!

 

2. helyezett: 3.000 EUR

 

3. helyezett: 2.000 EUR

 

(*A  nyeremények  minden  helyezett  esetében  helyi  valutában  kerülnek kifizetésre, az adott napi árfolyamon, 90 napon belül, a nyertesek által előre megadott bankszámlára folyósítva)