Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Aperol koktélok

Meleg nyári esték, beszélgetések az erkélyen, teraszon, kertben a családdal, barátokkal, vagy csak egy jóleső félóra az alkonyatban egyedül, ahol lehetőségünk nyílik átgondolni a napi történéseket. Mi sem lehetne remekebb társ ezekhez az alkalmakhoz, mint egy hűsítő ital.

Elhoztuk nektek a nyáresték csillagait, amelyek évszázadok tradícióit hordozzák magukban és céljuk, hogy még kellemesebbé varázsolják az örömteli pillanatokat.

Aperol Spritz: Élvezd ezt a tökéletes hűsítő italt a nyári hőségben! Otthon is könnyen elkészítheted! Ráadásul most ajándékba adunk egy egyedi, formatervezett poharat*, ami még szebbé teszi az Aperol pillanatodat.

 

Elkészítési javaslat: Tégy bőségesen jeget a poharadba, tölts rá két rész Cinzano Prospritz-et, majd két rész Aperolt és egy rész NaturAqua szénsavas ásványvizet, majd díszítsd egy szelet naranccsal! Hívd meg a barátaidat is!

 

*A poharat promócióban kaphatod meg Aperol 0,7L; Cinzano Pro-Spritz 0,75L és 1,5L Szénsavas NaturAqua együttes vásárlásakor.

 

Jack&Coke, az örök klasszikus. Amikor a faszénen átszűrt, tölgyfahordóban érlelt Jack Daniel’s lágy ízvilága találkozik az édesen pezsgő kólával, megszületik az amerikai klasszikus. A whiskey érlelés során nyert vaníliás aromái és a Coca-Cola karamelles íze tökéletesen illik egymáshoz.

 

Elkészítési javaslat: Töltsd fel jéggel a poharat, önts bele 4 cl Jack Daniel’s Tennessee Whiskey-t és 250 ml Coca-Cola-t.

 

A The Famous Grouse-t Skócia egyik legjobb italának tartják, különleges minőségű maláta- és gabonapárlat házasítása. A gyömbér frissességet és lágyságot kölcsönöz a whisky alapú italnak, ezért nem csak az úriembereknek, hanem a hölgyeknek is egyaránt ajánljuk.

 

Elkészítési javaslat: Töltsd fel jéggel a poharat, önts bele 4 cl The Famous Grouse Whisky-t és 250 ml Kinley Ginger-t, majd helyezz az italba egy szelet narancsot.