Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Apeel-gyumolcs-forradalom

Mi a Kiflinél nap mint nap azon dolgozunk, hogy a lehető legjobb ételeket hozzuk el Neked, miközben bolygónkról sem feledkezünk meg. Már a kezdetektől különös figyelmet fordítunk a környezetünkre, ez alól pedig legfrissebb újdonságunk sem kivétel. A Kifli polcán mostantól egy olyan természetes módon kezelt narancsot is megtalálsz, amely a forradalmi technológiának köszönhetően akár kétszer annyi ideig is fogyasztható, felesleges vegyszerek nélkül. Légy részese a változásnak, és tegyünk közösen a fenntarthatóságért! 

     Megkóstolom a zamatos narancsot

Prémium minőségű, édes spanyol narancs, ami kétszer olyan sokáig eltartható az Apeel-nek köszönhetően. 

 

Nincs több pazarlás

Veled is előfordult már, hogy ki kellett dobnod a megvásárolt gyümölcsöt? És ha lenne erre egy megoldásunk? Az Apeel technológiával kezelt narancsok akár kétszer annyi ideig is fogyaszthatóak, így biztosan nem vesznek majd kárba. Vessünk véget együtt a sok felesleges hulladéknak egy olyan megoldással, ami nemcsak a környezetünket, hanem a pénztárcádat is megkíméli.

100%-ban természetes kezelés

Az Apeel nem használ semmilyen káros vegyszert, hanem kizárólag olyan természetes alapanyagokra hagyatkozik, amelyek magukból a gyümölcsökből származnak. A gyümölcshéj és a magok úgy nyújtanak védelmet, hogy közben harmóniában vannak magával a gyümölccsel és a környezettel.

Hogyan működik?

Az Apeel tulajdonképpen egy láthatatlan védőréteget képez a gyümölcshéjon. Ez a 100% természetes permet megvédi a gyümölcsöt a mellékhatásoktól és megtartja a levegőt valamint a nedvességet, így meghosszabbítva a gyümölcs eltarthatóságának idejét.

Akinek mindezt köszönhetjük

Az amerikai James Rogers-t már régóta foglalkoztatta az élelmiszer-pazarlás kérdése. Ez a fenntarthatóság egyik alapvető témája, és ennek kutatásakor látta meg a lehetőséget, mely az Apeel technológia létrehozásához vezetett. Rogers kezdeményezése forradalmasíthatja az élelmiszerrel és a hulladékkal kapcsolatos felfogást az észak-amerikai kontinens határain túl is.