Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
apák napja

Az apukák épp úgy megérdemlik, hogy egy nap csakis róluk szóljon, mint az anyukák, hisz egy család kettejük támogatásából, szeretetéből és gondoskodásából épül. Június 21-én őket ünnepeljük, mi pedig, a Kifli.hu-nál szeretnénk egy egész héten át nekik kedvezni.

Állítsátok össze együtt a következő heti bevásárlást, vagy válogassatok a családfő kedvére való termékeink közül. Hoztunk néhány ajándékötletet, amivel egyszerűen kifejezhetitek, hogy megérdemel legalább egy nap kényeztetést ő is. Ha pedig a vízparton töltenétek a hétvégét, a Kifli.hu-ra akkor is számíthattok: már a Balaton partjára is vállalunk kiszállítást!

Egy pohárkával ebéd után, mondjuk egy jó könyv mellett? Vagy amit megoszthat a haverokkal? Ha van kedvenc itala, azzal sosem lőhetsz mellé és talán, amikor a gyerekek alszanak már, kettesben is koccinthattok erre a különleges napra – tudva, hogy mindig számíthattok egymásra.

Sörből mindig jó, ha van otthon, de egy ünnepnaphoz különleges dukál. Kézműves sörkínálatunkból válogatva egy egyszerű délutáni sörözésből könnyen sörkóstolás válhat. Lepjétek meg néhány új ízzel apák napjára, hogy erről a sörről mindig az jusson eszébe, milyen fantasztikus apa!