Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Az édesanyák fantasztikusak: 9 hónapig hordozzák a testükben a gyermeküket, utána világra hozzák, táplálják és nevelik őket, azzal az önzetlen szeretettel és végtelen gondoskodással, amire csak egy anya képes. Mi ez, ha nem szupererő? A Kiflinél a közelgő anyák napja apropóján szeretnénk tisztelegni – a kismamáktól a nagymamákig – minden édesanya előtt. Mutatunk néhány ötletet, hogy te milyen kedves és figyelmes gesztusokkal viszonozhatod a saját anyukád törődését.

Neked ő a legédesebb

Az édesanya szóban már eleve benne van, hogy édes, ami nem lehet véletlen: vegyél neki valami finom édességet, hogy hű legyen a titulusához, és garantált a széles mosoly! Nálunk hatalmas a nyalánkság-szortiment, és akkor is találsz kedvére valót, ha oda kell figyeljen a cukorbevitelére, vagy valamilyen ételérzékenysége van.