Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Anyák napja

Ha te is már egy hete csak a mamára gondolsz mindig, meg-megállva, akkor anyák napján itt az idő kézzelfogható módon kifejezni a háládat. Minden édesanya, nagymama és dédi megérdemel egy kedves gesztust (ahogyan persze az év többi 364 napján is). Mi a gyengéje a szeretett hölgyeknek: egy gyönyörű virág, egy különleges csokoládé vagy egy kényeztető szépségápoló csomag? Esetleg az esne neki a legjobban, ha egyszer végre elé tennék le a finom vacsorát, és ne neki kelljen sündörögnie órákig a konyhában? Tedd boldoggá őket, hiszen ennyi gondoskodást sosem lehet eléggé megköszönni.

Hadd virágozzon az ajándékozott lelke is

Egy szemet gyönyörködtető növény – legyen az vágott csokorban vagy cserépben – mindig tökéletes módja a meglepetésnek. A színes, illatos virágkompozíciókkal akár szavak nélkül is közvetíthetsz érzéseket: ha egy őszinte öleléssel adod át, máris borítékolt a siker.