Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Harapd végig Amerikát otthonról!

Amerikában nagyban gondolkoznak, ami az az ízeken is érződik. Csatlakozz hozzánk egy kulináris utazásra a tengerentúlra: próbáld ki a Kifli.hu-n elérhető autentikus amerikai ételeket és italokat, illetve fedezd fel az északi és déli régiók méltán világhírű specialitásait!

24.000 Ft felett házhoz visszük ingyenesen a bevásárlásodat, és felvisszük akármelyik emeletre a nehéz csomagokat – elfogyasztani már könnyű lesz a tartalmukat.

Ha hosszúkás, akkor hot-dog, ha pikáns, akkor csirkeszárny, ha pedig ropogós, akkor sült bacon. No és persze ott a hamburger, az igazi kétkezi munka, amit egyél úgy, ahogy jólesik: ez most a te hambid, a te szabályaiddal! A legjobb, hogy nem kell választanod, hiszen Amerikában nem szégyen a húst hússal enni.

Legyen szó sós vagy édes harapnivalóról, az biztos, hogy egy amerikainak mindig van a tarsolyában valami finom megoldás. Érdemes mindenből sokat venni, hiszen ezek igen gyorsan fogynak ám!