Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Álljon meg az idő, lazuljunk egyet!

A grillezés több, mint az ételek főzése - ez az ősi ösztöneinkhez való kapcsolódásról, a szabadban való tartózkodásról, a hihetetlen ízek megkóstolásáról, a kulináris kreativitás felfedezéséről és az értelmes kapcsolatok előmozdításáról szól. Egy rohanó világban, amely tele van zavaró tényezőkkel, a grillezés egyszerű, mégis mély módot kínál a lelassulásra, a pillanat élvezetére és az élet egyszerű örömeinek élvezetére.

Az alumíniumfólia, amelyet gyakran egyszerűen "fóliának" neveznek, sokoldalú és nélkülözhetetlen eszköze ennek a szabadtéri tevékenységnek. Vékony, rugalmas alumíniumlemeze sokféle kulináris felhasználásra alkalmas, így világszerte a háztartások alapdarabja.

Az ALUFIX alufólia hőálló, nagyon masszív, íztelen és szagtalan. Bárhol használható, és ideális sütéshez, pörköléshez, gőzöléshez és grillezéshez. Az alumínium fény-, gáz- és nedvességállósága a fő oka annak, hogy gyakran használják élelmiszerekhez és italokhoz.

Alumíniumból készült, élelmiszerekkel való érintkezésre jóváhagyott. Nem tartalmaz szagot és nem változtatja meg a termékek ízét. Rugalmasságának köszönhetően lehetővé teszi az élelmiszerek egyszerű és megbízható csomagolását.Az alumíniumfólia minőségromlás nélkül tetszőleges számú alkalommal újrahasznosítható.

A fő előnyök:

· ellenáll a szakadásnak és a hőnek

· nedvességálló

· megakadályozza a nedvesség elpárolgását, ami lédús ételeket eredményez

· Megőrzi az étel ízét, ízét és tápanyagait

· Könnyen megőrzi az alakot (kényelmes a csomagoláshoz)

· egyenletes és magas hőmérsékletet biztosít

GREEN NATURE – Az Alufix új, fenntartható termékekből kialakított választéka.

100% magas minőség, 100% ökobarát.

 

Az újrahasznosított és biológiai utón lebomló termékek előállítása egyre fontosabb szerepet kap a műanyaggyártásban.

A ”Green Nature” portfólió különböző fenntartható háztartási megoldásokat nyújt az Alufix kínálatában.

Az ALUFIX a Green Nature-rel folyamatosan dolgozik a választék további fejlesztésén. Kitőzött célunk, hogy az Alufix,mint szállító a lehető legteljesebb fenntartható portfólióval rendelkezzen, a legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelve.

A grilltálca kötelező tartozék minden szabadtéri főzés szerelmese számára. Ezek a tálcák, amelyeket kifejezetten grillezéshez terveztek, különböző formájúak és méretűek, hogy különböző típusú ételeket és főzési módszereket alkalmazzunk.

Az Alufix grilltálcák használhatóak grillrácson (faszén vagy parázs aláfűtéssel), és sütőben is.

A tálcák speciálisan ötvözött anyaga ízsemleges. Elegáns, figyelemfelkeltő csomagolás, széleskörű, részletes felhasználási információkkal ellátva a vásárlók részére.