Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Alufix – Az időtálló minőség márkája

A főzési kiegészítőktől a szemeteszsákokig, az Alufix kiváló minőségű termékeket kínál,amelyek minden otthon igényeit kielégítik.

Alufólia

Alufóliáink hőállóak, megbízhatóak és szagmentesek. Sokoldalúan kihasználhatóak:

ideálisak sütéshez, pároláshoz és grillezéshez is.

Sütőpapír

ALUFIX sütőpapírok nélkülözhetetlen társak a konyhában. Legyen szó sütemény, pizza, krumpli, sült csirke vagy halrudacska sütéséről.

Frissentartó fólia

ALUFIX frissentartó fóliák– ételek csomagolására, lefedésére és frissen tartására. Termékeink könnyen méretre szabhatóak a vágóélnek köszönhetően. Frissentartóink átlátszóak, öntapadóak és segítenek megőrizni az ételek természetes ízét. Ideális az ételek tárolására, frissen tartására otthon vagy útközben.

Sütőzacskó

Az ALUFIX sütőzacskók igazán egyszerűvé teszik a sültek, szárnyasok, zöldségek és halak elkészítését!

Egészséges, zamatos ételek, hozzáadott zsiradék nélkül!

Ételtároló tasak

ZIP-FIX tasak simítózárral

Fagyasztás, porciózás és tárolás és könnyedén. Számos felhasználási terület a snackektől a a piperecikkekig. Szorosan cipzározza be a maximális kényelem és tartósság érdekében.

Szemeteszsákok

Minden Alufix szemeteszsák újrahasznosított műanyag felhasználásával készül.

Amikor Alufix szemeteszsák mellett dönt,a Föld erőforrásainak körforgását támogatja.

Általános szemeteszsák

A szemeteszsákok klasszikus típusa. Sztenderd szemeteszsákok különböző méretben és erősséggel elérhetőek választékunkban. Klasszikus forma, nagy kapacitás és széles méretválaszték jellemzi az általunk kínált általános szemeteszsákokat.

Zárószalagos szemeteszsákok

Az ALUFIX zárószalaggal lezárható szemeteszsákokat is kínál a könnyű és higiénikus kezelhetőség érdekében.

Aluflexy

Egyedi,rugalmas,2 rétegű szemeteszsákok: extra kapacitás,extra flexibilitás Flexy technológia: az újszerű gyémánt alakú fólia textúrája, a zsákokat rugalmasabbá, szakadás – és szúrás ellenállóbbá teszi. Minden Aluflexy szemeteszsákban minimum 80% újrahasznosított műanyag található,amelyet saját gyártásunk során dolgozunk fel. A másodlagosan újrahasznosított műanyag használata egy megoldás a korlátozott természeti erőforrások problémájára globális szinten.

ALUFIX ECO Választék

Gazdaságos választás.

A népszerű és leggyakrabban vásárolt termékekből összeállított portfólió.

Optimális ár-érték arány elérhető áron.