Always free delivery

10% off private label and BIO products

4× small orders from 1 Ft-tól

Budapest area

Delivery

Is this your location?

Enter your address to view exact delivery times and relevant assortment.

Cart

Almás minifánkok - receptvideó

Különleges almás fánkrecepttel készültünk a farsangi időszakra. Próbálj ki valami újat, és készíts idén reform összetevőkből finom vendégvárót a hagyományos fánk helyett! Gluténmentes és egyéb diétát követő vásárlóinknak is ajánljuk.

Elkészítés

Az almákat meghámozom, sajtreszelőn lereszelem, majd összes többi hozzávalóval együtt összekeverem. 

 

A megadott liszt mennyisége csak hozzávetőleges, a cél, hogy egy jól formázható, nyújtható tésztát kapjunk és ez attól is függ mennyire leveses az alma  illetve, hogy milyen liszttel dolgozunk.

 

Amikor a tészta már nem ragad, ujjnyi vastagra nyújtom, tetszőleges méretőméretű fánkokat szaggatok és bő, forró olajban kisütöm.

 

Ízlés szerint házi dzsemmel, pudinggal kínálom.


 

Elkészítési idő: 30 perc

Hozzávalók

  • 3 db közepes méretű alma
  • 10 g sütőpor
  • 10 g eritrit
  • 1 tojás
  • 1 tk őrölt fahéj
  • 1 kk vanília őrlemény
  • 40 dkg liszt
  • olaj a sütéshez

Rendeld meg a hozzávalókat gyorsan, egyszerűen a lenti listából!