Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Állatok világnapja 2023

Az állatok és a természet védőszentje, Assisi Szent Ferenc emlékére október 4-én tartják az Állatok Világnapját. Ennek örömére bemutatjuk, hogy a Kiflin mekkora választékot találsz négylábú (vagy akárhány és akármilyen végződésű) kiskedvenceid gondozásához és etetéséhez. Ha a háziállatok bevásárolhatnának, tuti, hogy ezeket vennék!

Purina: gondoskodás ismert és szeretett eledelekkel

Ragyogó szemek, fényes szőrzet, játékos személyiség – ezek a kisállat egészségének legárulkodóbb jelei. Mindez a megfelelő táplálékkal kezdődik. A PURINA-nál azért dolgoznak, hogy négylábú barátod a lehető legboldogabb és legegészségesebb legyen. Receptúráik nem csupán ízletesek, hanem olyan kombinációban tartalmaznak húst, halat, zöldségeket, gabonákat, vitaminokat és ásványi anyagokat, hogy teljes értékű és megfelelő mértékben kiegyensúlyozott táplálékot biztosítsanak kiskedvencednek. A PURINA portfóliója számos ismert és kedvelt állateledelt tartalmaz, köztük a FELIX, FRISKIES, Purina ONE és a Purina GOURMET.

FitActive: prémium tápok magyar gyártótól