Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Akadálymentes klub Általános Szerződési Feltételek

Az Akadálymentes Klubba úgy lehet jelentkezni, hogy az idős vagy fogyatékkal élő vásárló felhívja az ügyfélszolgálatot a 06 80 444 333 telefonszámon, hogy érdekli ez a klubtagság, és szeretné, ha segítenénk neki.

Ezen telefonbeszélgetésben lehet kérni azt is, hogy a futár segítsen a kipakolással – ezt a kérést az ügyfélszolgálatos rögzíti a rendszerben és a futár fogja látni minden rendelés során. A klubba jelentkező vásárlónak már élő regisztrációval kell rendelkeznie, mivel a GDPR szabályzat miatt a regisztrációt sajnos nem végezhetik el a Kifli munkatársai. Azonban az ügyfélszolgálatos kollégáink szívesen segítenek telefonon keresztül, ha valaki elakad a regisztrációban.

Az Akadálymentes Klubba regisztrálást követő első vásárlásnál a futárunk elkéri a nyugdíjas vagy fogyatékossági igazolványt, amely megerősíti a tagság érvényességét. Az ellenőrzést követően a futár átadja a csomagokat.Az ellenőrzés véletlenszerűen is történhet. Mozgáskorlátozott személy esetén egy gondozó személy is bemutathatja a dokumentumokat ellenőrzésre, egyéb esetekben csak az Akadálymentes Klub tagja veheti át a vásárlást.

Az ingyenes házhoz szállítás a hétfői, keddi, szerdai, csütörtöki és vasárnapi vásárlásokra érvényes, 10:00 - 15:00 óra közötti kiszállítással, választható egyórás idősávban (az ajánlat nem vonatkozik az expressz és a 15 percen belüli szállításra). 

A minimális rendelési értékhatár az Akadálymentes Klubtagok számára: 10.000 Ft

A klubba való regisztrációval elfogadod a fenti feltételeket. A változás joga fenntartva.