• Kedves Kiflis! A pünkösdi ünnepnapokon kicsit megpihen a kiszállításunk, hogy keddtől újult erővel és emelt kapacitással támogassunk a bevásárlásban. Előrendelést viszont már most is fogadunk!
Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Hihetetlenül nagylelkű tőled, hogy annak ellenére, hogy valamilyen probléma miatt kaptál vissza krediteket, te inkább a Tündérpakk Alapítványnak ajánlottad(  ASZF) fel ezt az összeget.A Tündérpakk Alapítványt 2016-ban hívta életre három édesanya: létrehozását a felelősség érzése, a segíteni vágyás, és a mások nehéz sorsa iránti együttérzés katalizálta. Hisznek benne, hogy minden gyermeket megillet az egyenlő, méltó bánásmód, függetlenül attól, hogy milyen anyagi körülmények közé születik. Támogatják a kórházak újszülött és koraszülött osztályait, a szociális intézményeket, valamint a nehéz sorsú, bántalmazó kapcsolatban élő kismamákat és anyákat, hogy csökkenjen a kirekesztettség, az elszigetelődés érzése.Köszönjük szépen a segítséget a nehéz sorsú családok és gyermekek nevében, és hálásak vagyunk, hogy ilyen Kifli-vásárlóink vannak!