• Kedves Kiflis! Augusztus 20-án zárva leszünk, de napközben adthattok le rendelést . 08.21-én 07:00-től pedig újra szállítunk.
ADOMÁNYOZZ A KIFLIVEL

Most te is segíthetsz a háború kiszolgáltatottjain: a tettek mezejére léptünk, hogy támogathassuk a Magyarországra menekülő rászorulókat, úgyhogy ezennel bevetjük a Kifli futárautóit – akár minden nap –, hogy eljuttassuk nekik az összegyűlt adományokat.   Az alábbi termékekből összekészített és a raktárunk címére leadott rendelésedet saját autóink segítségével juttatjuk el a záhonyi civil összefogásnak, ahol az Ukrajna területéről vonattal érkező menekülőket szállásolják el, és irányítják tovább a környék nagyvárosaiba. Az adományok nagy részét pedig karitatív szervezetek segítségével átjuttatják Kárpátaljára. Elsősorban nők, gyermekek és idősek a támogatottak, így így ennek megfelelő választékot kínálunk. Kérjük, ne rendelj ezen a listán felül egyéb olyan terméket, amely fagyasztott vagy hűtést igényel, mert nekünk hiába van meg hozzá a szállítási technológiánk, Záhonyban sajnos erősen limitált a hűtőkapacitás.

 

Szállítási címnek ezt add meg: 1106 Budapest, Jászberényi út 47., ebben az esetben természetesen szállítási költség nem kerül felszámolásra. Az ökotáska helyett kérjük, papírtáskát válassz, a megjegyzés rovatba pedig írd be: "adomány".

 

Köszönjük a segítségedet, és szívesen fogadjuk az észrevételeket, ötleteket is az ügyfélszolgálatunk elérhetőségén. Bízunk a helyzet mielőbbi pozitív változásában! Addig is tesszük a dolgunkat, és a segítségetekkel próbáljuk elviselhetőbbé tenni az elviselhetetlent.

 

 

Segítsünk az ukrajnai menekülteknek a Medspot orvosi csapatával együtt!

Már adományutalványok rendelésével is segíthetsz, melyek megvásárlása után az összeg 100%-át továbbítjuk a Medspot alapítványnak. A szervezet egy 30 fős csapattal (pszichológusok, orvosok, nővérek) önkéntesen segít az Ukrajnából érkező, ellátásra szoruló menekülteknek a magyar határon.

divider
 

Készételek

divider

Italok, gyümölcslevek

divider

Tartós élelmiszer

divider

Babaételek, babaápolás

divider

Higiéniai termékek

divider