Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Actimel Minions

Az Actimel csordultig tele van mindenféle jósággal! 20 milliárd L.casei Danone élőkultúra, B6- és D-vitamin, valamint kalcium – mindez egy palackba zárva.

 

Ráadásul most még a Minyonok is visszatértek! A 15 féle palackon 9 karakterrel találkozhatsz, a csomagolás belsejében pedig különböző játékokat találsz. 

 

Minden palack Actimel KIDS B6-vitamin forrás valamint D-vitaminban gazdag, a D-vitamin pedig hozzájárul a gyerekek immunrendszerének normál működéséhez. Kalciumforrás, a gyermekek csontjainak megfelelő növekedéséhez és fejlődéséhez szükség van kalciumra. Egy palack Actimel a mindennapi kiegyensúlyozott, változatos étrend és egészséges életmód részeként fogyasztandó.

A közkedvelt eper-banán ízű Actimel ismét minyonos csomagolásban! Ráadásul az ActiKids Minion palackjait bárhová magaddal viheted hűtés nélkül is. Mindegy, hogy utaztok, vagy csak a kertbe mentek ki játszani a gyerkőcökkel, az ActiKids Minion palackok 6 órán át hűtés nélkül is tarthatóak, így bátran magatokkal vihetitek őket! (Ezt követően vissza nem hűthető, a fogyaszthatósági idő végéig 2-8°C tárolandó!)

A banán ízesítésű Actimel vitán felül a Minyonok kedvenc joghurtja, hiszen mind tudjuk, hogy kedvenc gyümölcsük a BA-NA-NAA.

Vásárolj 3 darab, 4x100 grammos Actimelt a Kiflinél 2021.06.30 & 07.06. között és egy darab vaníliaízű, Minyonos Actimelt (4x100 g) kapsz ajándékba!