Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Actimel 2022

Az Actimelben rejlő vitaminokkal támogathatod az immunrendszered*, vásárlásoddal pedig most még nyerhetsz is! Vásárolj promóciós csomagolású Actimelt, és ha megtaláltad a fedőfólia alatti ajándék ikont, már meg is nyerted a 250 000 Ft értékű North Face vásárlási utalványt a Mountex jóvoltából! A nyerő fedőfóliát és az elektromos vásárlási bizonylatot tartsd meg.

A promóció időtartama: 2022.02.01. – 2022.03.31. Részletek: www.actimel.hu/nyerj 

 

*Minden palack Actimel B6-vitamin forrás és D-vitaminban gazdag, mely vitaminok hozzájárulnak az immunrendszer normál működéséhez. 1 palack Actimel a kiegyensúlyozott és változatos étrend, valamint egészséges életmód részeként fogyasztandó!​

Az új, limitált kiadású, citrom- és gyömbérízű Actimel nem csak nagyon finom, de B6- és D-vitamin tartalma mellett hozzáadott C-vitaminnal is hozzájárul vitaminbeviteledhez! Minden palack citrom- és gyömbérízű Actimel 12 mg C-vitamint tartalmaz, mely a napi beviteli referencia érték 15%-a.

Próbáld ki a többi, C-vitamint tartalmazó Actimelt is! A gránátalma-áfonya, cseresznye-acerola, valamint áfonya-szeder ízű joghurtitalaink nem csak nagyon finomak és C-vitamin források, de a többi Actimelhez hasonlóan a napi beviteli referencia érték 1/3-ának megfelelő D-vitamint is tartalmaznak. Ezek a vitaminok pedig segítenek az immunrendszer támogatásában.