• Kedves Kiflis! A pünkösdi ünnepnapokon kicsit megpihen a kiszállításunk, hogy keddtől újult erővel és emelt kapacitással támogassunk a bevásárlásban. Előrendelést viszont már most is fogadunk!
Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
NEMZETKÖZI KONYHA

A magyar konyha zseniális, de érdemes nyitottnak lenni és kipróbálni, hogy a többi nép milyen ételekért és italokért rajong, hátha új kedvencekre bukkansz. A Kifli létrehozott egy virtuális gasztronómiai világfalut, hogy bemutassa neked a különböző nemzetek – ázsiai, mexikói, indiai, olasz, spanyol és amerikai – specialitásait. Lépd át a határokat az ízek megismerése terén is!

Elő a pálcikákkal!

Az ázsiai konyha szerencsére egyre népszerűbb lett hazánkban is, ami nem csoda, hiszen a thai, vietnami, kínai és japán népek egyaránt kiváló alapanyagokból kreálnak izgalmas ízkombinációkat. A kínálatunk bővelkedik pikáns és tradicionálisan laktózmentes fogásokban, jellegzetes szószokban és sushikban egyaránt, úgyhogy most aztán gyakorolhatod a pálcikafogást!