Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

 Mi a Kiflinél hiszünk abban, hogy mindenkinek alanyi jogon jár a legzamatosabb gyümölcsökbe és a legroppanósabb zöldségekbe harapni, amelyek olyan frissek, mintha most szedted volna le őket. És tudod mit? Mi pont ezt kínáljuk neked!

Minden nap a legjobb minőségű zöldséget-gyümölcsöt visszük házhoz a helyi kistermelőktől, előnyben részesítve a hazai gazdaságot – méghozzá a földtől az asztalig akár 12 órán belül, felesleges utazások nélkül, a hűtési lánc fenntartásával. A helyi terméseken felül folyamatosan igyekszünk trópusi újdonságokat is hozni, és nem feledkezünk meg a gyógynövényekről és a gombákról sem. És mivel tisztában vagyunk vele, hogy különösen a zöldségek és gyümölcsök esetében rendkívül fontos az, hogy honnan szedték le őket, rengeteg minősített BIO terméket is kínálunk.

Friss portékáinkkal egyszerűen úgy érezheted magad, mintha egy farmon lennél, gyümölcsöt szakítanál a fáról és szinte azonnal beleharapnál. És te leszel az első vásárló, aki megérintheti az adott finomságot. És ha valamilyen furcsa oknál fogva nem vagy teljesen elégedett, még csak nem is kérdezősködünk, egyszerűen csak visszaadjuk a pénzedet. Élvezd velünk a város legjobb zöldségesét!

 

Miért importálnánk zöldségeket és gyümölcsöket, ráadásul több száz vagy ezer kilométert utaztatva azokat, amikor szezon idején Magyarországon is csodálatos terméseink vannak? Alighogy kikukucskál a zsenge zöldség a földből vagy megfelelő színe lesz a gyümölcsnek a fán, gazdáink máris betakarítják, majd a raktárunkból egyenesen a tányérodra kerülhetnek. A Kifli ’Frissen szedett’ címkéje garantálja, hogy a betakarítástól számított akár fél napon belül a legfrissebb, legzamatosabb termékeket visszük az ajtódig. Fogjunk hát össze, hogy támogassuk a helyi termelőket, akik igazi szeretettel termesztik nekünk a gyümölcseiket és zöldségeiket.