Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Mi vagyunk a kenyérkeresőd

A régi szlogenek nyomán cipőt a cipőboltból, kiflit pedig a Kifliről érdemes venni: a név kötelez. Nálunk konkrétan szédítő a választék péktermékekből, és bármilyen költségvetéshez igazodunk. Kivisszük neked a legalapvetőbb vizes zsemlétől kezdve a speciális étrendekhez igazodó mentes termékeket és a prémium, kézműves péksütiket és vadkovászos kenyereket is. Büszkeségeink közt található többek közt a Norma, a Panifico il Basilico, a Pano, a Marmorstein és a Jókenyér is.

Nem kell többé pékségbe menned, hiszen a Kiflitől (a saját sütödénkből vagy ismert pékségek szállítmányaiból) néhány órán belül megkaphatod ugyanazt a frissességet, méghozzá minőség-garanciával.

Északi hatású, aranyérmes kovászosok

 

 A Norma egy igazi szerelempékség: két magyar szakember egy dániai utazás során döbbent rá arra, hogy nyitniuk kell itthon egy északi stílusú látványpékséget. Kenyereik különlegessége, hogy egy teljes napon keresztül érlelődnek kovásszal, majd egy újabb napig csak pihennek. Különleges péksütijeikben is benne van a tudás és a szenvedély. Nem véletlenül nyerték el az első helyet a tavalyi Kenyérlelke fesztiválon.

Pékség-kisokos: ezt tudtad?

A hosszú kelesztéssel készülő, természetes kovászos kenyerek csak lisztet, vizet és sót tartalmaznak, ezáltal könnyebben emészthetőek, magasabb tápanyagtartalmúak és hosszabban eltarthatóak, mint az élesztőt tartalmazó társaik. A természetes kovász által nyújtott számos, kedvező élettani hatás mellett a hosszú érlelés különleges ízjegyeket is ad.

A teljes kiőrlésű gabonából készült péktermékek nagy előnye pedig, hogy sok hasznos rost és magnézium található bennük. Bár ugyanannyi szénhidrátot tartalmaznak, mint a finomított lisztből készülő termékek, segíti a könnyebb anyagcserét és nem emeli meg nagyon a vércukorszintet.