Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
A város legjobb klubja

 

Amióta gyereked van, egy mindaddig ismeretlen őserő növekszik benned: az érzés, hogy a lehető legjobb ellátást és támogatást nyújtsd számára. Ezen törekvéseidben szeretnénk megbízhatóan segíteni, amiben csak tudunk, hogy ne minden felelősség téged terheljen, és hogy még több idő jusson magadra és a szeretteidre.
Ennek érdekében olyan egyedülálló és széles baba-mama választékot alakítottunk ki, amely egyetlen oldalon egyesíti a friss zöldséggel és gyümölccsel teli piacok, illetve drogériák, szupermarketek és játékboltok kínálatát. A szeretett és ismert márkák mellett nagy hangsúlyt fektetünk a kisebb hazai gyártókra, például bio termésekre és natúrkozmetikumokra is, hogy kívül-belül természetesen gondoskodhass a kicsiről. Azt szeretnénk, hogy a minőség ne anyagi kérdés legyen, ezért Pénztárcabarát ajánlatainknál remek-ár érték arányú termékeket kínálunk – csak keresd a pipa ikont!
Minden minőség-garanciális élelmiszert és – az etetéshez, fürdetéshez, pelenkázáshoz, játékidőhöz és testápoláshoz szükséges – kellékeket házhoz rendelheted, méghozzá a nektek alkalmas időben.  Készséges futárunk pontosan a kért 60 vagy 15 percben fog érkezni, nehogy megzavarja a napirendeteket.
Az ingyenes Kiflicske Klubbal pedig az a célunk, hogy még jobban megkönnyítsük a magyar családok életét. A tagság nem jár semmilyen kötelezettséggel, ugyanakkor az előnyeiről ódákat tudnánk zengeni – de visszafogjuk magunkat és igyekszünk néhány pontban összefoglalni a lényeget.