Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

 

Rengeteg munkát fektetünk abba, hogy a legjobb húsokat és halakat kapd kézhez elismert beszállítóinktól. A húsok és halak az emberi szervezet számára nélkülözhetetlen vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaznak, főleg, ha megbízható forrásból származnak és jól tartották-táplálták őket. A Kiflinél az ország egyik legszélesebb virtuális hentespultjában kiemelkedő minőséget garantálunk: a lehető legfrissebb árut visszük az ajtódig, ám ha valamivel mégsem vagy elégedett, szó nélkül visszakapod az árát. Hűtött futárautóinkban nem szakad meg a hűtési lánc sem, illetve fontos számunkra az állatok etikus tartása és a hazai gazdaság fellendítése is, úgyhogy ennek szellemében válogatjuk meg a partnereinket. Amint főzni támad kedved, nálunk minden nap rengeteg fajta, frissen vágott húsból, halból és tenger gyümölcseiből válogathatsz. A hagyományos baromfi-, sertés- és marhahúsokon felül vadhúsokat, bárányt, szuvidált és bio különlegességeket is kínálunk, nem beszélve a tengeri és édesvízi specialitásokról. Találj ki bármilyen fogást, nálunk kifoghatod hozzá a tökéletes alapanyagot – nincs kifogás!

 

Malacok luxuskörülmények közt

 

A Qualivo svájci takarmányozási és tenyésztési módszere attól egyedülálló, hogy a sertések igényeit és egészségét helyezi előtérbe. A tiszta környezettől, GMO-, antibiotikum- és hormonmentes takarmánytól és a tiszteletteljes bánásmódtól lesz a húsuk kiváló minőségű és ízű, valamint lágy és könnyen emészthető.