Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
A város legjobb hentese

Törődés és kimagasló minőség

 

A budaiak kedvenc hentesénél, a HúsSzabóságnál mindannyian hivatástudattal, lelkiismeretesen, és tisztelettel végzik mesterségüket. Kizárólag minőségi húsokat és húskészítményeket kínálnak saját, hazai és nemzetközi válogatásokból. Ezt a tudást és szenvedélyt visszük neked is házhoz.

Egy szaftos steaknek lehetetlen ellenállni

 

A kizárólag nálunk kapható Sutcha prémium minőségű steakeket kínál egész évben, méghozzá jó ár-érték arányban. A legelismertebb marhahúsos régiókból, azaz Észak-Amerikából, Brazíliából és Argentínából származó válogatott húsokat környezetbarát csomagolásban kapod. 

 

Az Agrárszektor által közölt kutatások szerint egy adag (100g) vörös hús a napi ajánlott B5- és B6-vitamin-bevitel negyedét, a B12-vitamin esetében pedig kétharmadát biztosítja. Utóbbi egy algafajon kívül kizárólag állati eredetű ételben található meg, és kulcsszerepe van a vérképzésben és az idegrendszer működtetésében.