Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
A Nyúl is csak a Kiflihez nyúl1

Az Alice csodaországból ismert nyúl egyfolytában csak sietett, de a Kifli nyuszija teljesen ráérős, hiszen itt aztán minden megtalálható egy helyen, ami csak kellhet az ünnepekre. Velünk aztán nem kell kapkodnod a húsvéti bevásárlással, boltról boltra ugrálva! Rakd össze a – tradicionális ételekkel, italokkal, csokinyuszikkal, játékokkal, jutalomfalatokkal, tojásfestő kellékekkel és dekorációkkal megpakolt – kosaradat, add meg, mikorra kéred és 24.000 Ft felett ingyen házhoz visszük.

Add meg a módját a húsvéti reggelinek!

 

A kereszténységben a húsvéti ételek önálló jelentéssel bírnak, de vallástól függetlenül szép dolog leülni a családdal egy tradicionális és alternatív, minden étrendhez igazodó terülj-terülj asztalkámhoz. Hiszen az ünnepek arra is jók, hogy végre nem rohan senki sehová, van idő egymásra és az ízekre hangolódni.