Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
A Nyúl is csak a Kiflihez nyúl

Ez az év egyik legszebb időszaka, amikor szeretettel várjuk családunkat, barátainkat, és természetesen a közös étkezést. Jó helyre tévedtél, kedves Kiflis, hiszen tematikus és egyedi választékunkkal garantáltan felejthetetlenek lesznek az ünnepek. Az édes nyalánkságok a kosarakban, az illatozó füstölt sonkák és a helyi specialitások mind megdobogtatják a szívedet.
És tudod, mi a legjobb? Hogy a Kiflinél mindent megtalálsz, amire szükséged van a húsvét nyugodt megtervezéséhez és megszervezéséhez. Így teljes mértékben a szeretteidre koncentrálhatsz, az ünnepek előtti vásárlás okozta stressz nélkül.

Add meg a módját a húsvéti lakomázásnak!

A kereszténységben a húsvéti ételek önálló jelentéssel bírnak, de vallástól függetlenül szép dolog leülni a családdal egy tradicionális terülj-terülj asztalkámhoz. Hiszen az ünnepek arra is jók, hogy végre nem rohan senki sehová, van idő egymásra és az ízekre hangolódni. Például nitritmentes Gyulai füstölt sonkával, hozzá passzoló termelői tormával és frissen szedett, roppanós magyar zöldségekkel.