Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
A nyár újdonságai

A Kiflinél mindig keressük az újat, az előremutatót. Úgy a szolgáltatásokban, mint a termékválasztékban. Most is egy sor újdonsággal készültünk nektek az idei nyárra. Sok új és izgalmas, mentes, kézműves és fenntartható, vagy épp szép és illatos terméket - csupa különlegességet hoztunk neked. Vesd bele magad!

Grom

A GROM története is két baráttal indul, de most Olaszországban járunk. Hagyományos, és természetes alapú fagylaltot szerettek volna készíteni. 2003-ban nyitották az első kis fagyizójukat, mára 600 fős cég lett belőle, ami már a saját gluténmentes tölcséreit és kekszeit is maga készíti. A titkuk? Valahogy belecsempészték azt az apró olasz falut minden gombóc fagyijukba. Dolce Vita!

Ízletes jéghegyek

Ezek a jékrémek egyet jelentenek egy utazással. Egy utazással, ami minden érzékszervedet elbűvöli, ami után másképp látod a világot és tele vagy élményekkel. Pláne az ízük marad meg örökre.