Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
A külsőddel is törődünk

Ha jól érzed magadat a bőrödben, akkor a lelked is kivirul. Már a minőségi étrend is meglátszódik a bőröd minőségén, ezúttal viszont nem csupán belülről szeretnénk hozzájárulni az egészséges testképedhez, hanem kiváló szépségápolási termékcsaládokat ajánlunk. Merülj el a Kiflis kencék világában – és visszük a kiszemelt termékeket akár pont abban a 15 perces idősávban, amikor ráérsz magaddal törődni!

A megbízható és ikonikus NIVEA

A legendás, kék tégelyes NIVEA krém generációkon át a családi élet részévé vált egyedi illatával és bársonyos tapintásával. Szakértelmük abban rejlik, hogy a leghatékonyabb és legjobb minőségű hatóanyagokból kivételes készítményeket fejlesztenek ki. Termékeik gyengéd hatékonysággal tisztítják, ápolják és óvják a bőrt a sima, ruganyos és ragyogó összképért. A jó hidratáló termék könnyen kenhető, gyorsan beszívódik és nem hagy ragacsos érzést maga után: a NIVEA ért a bőrünkhöz.

A Helia-D négy évtizedes sikertörténete