Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

 

Ha már rozéillat terjeng a városban, mi is beszállunk néhány ellenállhatatlan borajánlattal. A bor mindenhogy nagyon élvezetes, de azért mégis úgy esik a legjobban, ha a kezedbe adjuk, miközben otthon hűsölsz. És hogy még jobban essen a fehér- és vörösborok kortyolgatása, emlékeztetünk rá, hogy a mértékletes borfogyasztásnak számos egészségügyi előnye lehet, hiszen a bennük található antioxidánsok (mint például a resveratrol, a polifenolok és a flavonoidok), segíthetnek megelőzni a szív- és érrendszeri betegségeket és csökkenthetik a 2-es típusú diabétesz, illetve az Alzheimer-kór és a demencia kockázatát. És van még egy előnye is: hogy nagyon finom! Te melyikkel kezded a kóstolást?

 

A rozé bornak attól van ilyen különleges színe, hogy csak rövid ideig érintkezik a vörösszőlő héjával, és remekül passzol például tengeri ételekhez, salátákhoz és grillezett húsokhoz. Bár a francia Provence a világ egyik legismertebb rozétermelő régiója, de számos magyar régióban is készítenek kiváló minőségű rozékat, mutatunk is párat!

 

Tudtad, hogy a fehérbor nem csak fehér szőlőből készülhet, mivel a szőlő belseje általában színtelen és a bor színe nagyrészt a héjából származik? És azzal tisztában vagy, hogy menyi remek hazai borkészítő várja, hogy megismertesse veled a munkája gyümölcsét? Adunk pár ihletet!